Α.Ανδρεάδης: Τα καταστήματα θα πρέπει να είναι ανοιχτά όλες τις ΚυριακέςΤη λειτουργία των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου υποστήριξε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.


“Να αποφασίσουν συνυπολογίζοντας τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού προέτρεψε τις Περιφέρειες σε σημερινή του δήλωση ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, όσον αφορά στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.”
«Είναι αδύνατο να ζητάμε από τους τουρίστες να γνωρίζουν ποιες είναι οι επτά Κυριακές του χρόνου που θα μπορούν να βρουν τα καταστήματα ανοικτά στη χώρα μας και να προσπαθούμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε προϊόντα City Break και συνεδριακού τουρισμού. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε καμία από τις σύγχρονες ευρωπαϊκές χώρες. Τουλάχιστον η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι βασικοί τουριστικοί προορισμοί θα πρέπει να διατηρούν τα καταστήματά τους ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου. Οι Αντιπεριφερειάρχες και οι λοιποί φορείς, έχουν την ευθύνη να αποφασίσουν σωστά συνυπολογίζοντας την δυναμική του ελληνικού τουρισμού και τα αυξημένα έσοδα από τις τουριστικές δαπάνες των 18 εκατ. τουριστών που θα επισκεφτούν την χώρα μας το 2014».
Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.