Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας: Δυναμική παρουσία στην Vakantiebeurs

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Γ.Νικητιάδης και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Γ.Κολέτσος στο περίπτερο του ΕΟΤ στην έκθεση Vakantiebeurs

Δυναμική η παρουσία του ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού Vakantiebeurs που διεξήχθη στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από 10 έως 15 Ιανουαρίου 2012.  

Ο ΕΟΤ συμμετείχε στην έκθεση με περίπτερο υψηλής αισθητικής 400 τ.μ., στο οποίο φιλοξενήθηκαν 15 συνεκθέτες από όλη την Ελλάδα (περιφέρειες, ναυτιλιακές εταιρείες, ξενοδοχειακές μονάδες, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών §Κάμπινγκ καθώς και η Olympic air). Έντονο ενδιαφέρον παρατηρήθηκε για το ελληνικό περίπτερο από μεγάλο αριθμό Ολλανδών που αναζητούσαν ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Ελλάδα.

Τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Γ. Κολέτσος. Στο πλαίσιο της έκθεσης η νέα ΠροΪσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας κ. Ελ. Κωστοπούλου οργάνωσε σειρά επαφών με τους κυριότερους tour operators της αγοράς, στη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας για την τόνωση της τουριστικής κίνησης  και την αύξηση των Ολλανδών τουριστών προς τη χώρα μας. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ παραχώρησαν επίσης συνεντεύξεις σε εκπροσώπους Ολλανδικών εφημερίδων, περιοδικών και ραδιοφωνικών σταθμών, τονίζοντας την αισιοδοξία τους για την πορεία του Ελληνικού τουρισμού στην Ολλανδική αγορά το 2012.
Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.