Δωρεάν Σεμινάρια από το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο Τουρισμού σε Αθήνα & Κρήτη

Σειρά σεμιναρίων με θέμα την Αμερικάνικη ταξιδιωτική αγορά και γαστρονομία θα πραγματοποιήσει το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο Τουρισμού σε Αθήνα και Κρήτη τον Μάιο του 2014.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν χωρίς καμία χρέωση και απευθύνονται επιχειρηματίες του κλάδου.
Όσον αφορά την Κρήτη, τα σεμινάρια απευθύνονται στους Επαγγελματίες του Τουρισμού (Τουριστικά Γραφεία, Tour Operators, Ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς Οργανισμούς) και τους Παραγωγούς (ελαιολάδου, κρασιού, μελιού, αγροτικών προϊόντων, τοπικών αναψυκτικών και ποτών) και επιχειρηματίες τροφοδοσίας.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Τριβιζάς θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κρήτη και μέσω των διαδραστικών αυτών σεμιναρίων,θα δώσει επιχειρηματικές συμβουλές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις, αλλά και θα επισκεφθεί ξενοδοχεία, στα πλαίσια έναρξης προγράμματος αξιολόγησης ξενοδοχείων για λογαριασμό Αμερικανών Tour Operators, σύμφωνα με το σύστημα “American Standard Certification”.
Σεμινάρια στην ΑΘΗΝΑ: 14 Μαίου 2014, στο ξενοδοχείο ZAFOLIA, ώρα 19.00 – 21.00

17 Σεπτεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο ZAFOLIA, ώρα 19.00 – 21.00

Σεμινάρια στην ΚΡΗΤΗ:

29 και 30 Μαϊου 2014 – ΧΑΝΙΑ (τοποθεσία και ώρα θα δημοσιευθούν προσεχώς)

2 Ιουνίου 2014 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (τοποθεσία και ώρα θα δημοσιευθούν προσεχώς)

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.