Η Χαλκιδική πρωταγωνίστρια της Ευρωπαϊκής τηλεόρασης

Από το δείπνο που παρατέθηκε στους Ουκρανούς δημοσιογράφους στη Χαλκιδική

Τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται ήδη στη Χαλκιδική ενώ κι άλλα πρόκειται να επισκεφθούν την περιοχή για να πραγματοποιήσουν γυρίσματα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής , δημοσιογράφοι του Ουκρανικού τύπου και της Κρατικής Ουκρανικής τηλεόρασης, βρίσκονταν μέχρι τις 14 Ιουνίου στην Ελλάδα, εξερευνώντας περιοχές της Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας καταλήγοντας στη Χαλκιδική για να αποτυπώσουν στο φακό τα μοναστήρια του Αγίου Όρους και τις παραλίες της.

Στις 25-26 Ιουνίου, ο Ε.Ο.Τ. Γαλλίας προγραμματίζει την επίσκεψη τηλεοπτικού συνεργείου για ρεπορτάζ με θέμα τη θάλασσα, τα θαλάσσια σπορ, την προστασία του φυσικού πλούτου για τις εκπομπές «Vents du Large» και «Grand Large» των καναλιών France 24, Men’s up TV και T.V.5 MONDE.

Στο Βρετανικό δίκτυο ITV, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κος Γρηγόρης Τάσιος μίλησε για τον προορισμό Βόρεια Ελλάδα-Χαλκιδική και για την επιχειρηματικότητα των Ελλήνων σε περίοδο κρίσης.

Κατά τη διάρκεια 3 ταξιδιών σε διαφορετικές εποχές, θα κινηματογραφηθεί η Χαλκιδική από το STUDIO ATA στο οποίο έχει ανατεθεί από τον Τουριστικό Οργανισμό η παραγωγή των επίσημων σποτ προβολής της περιοχής, αναδεικνύοντας τόσο τις τουριστικές της δυνατότητες όσο και την αυθεντική εικόνα της καθημερινότητας. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.