Μύκονος και Σαντορίνη “στοχεύουν” σε περισσότερους Βραζιλιάνους τουρίστες

skagias-brazil-tour-operators1

Η ομάδα του Mykonos – Santorini – Greek South Aegean Islands Promo πρότζεκτ προσεγγίζουν την υποσχόμενη τουριστική αγορά της Βραζιλίας, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης της Περιφέρειας Σάντα Καταρίνα με την Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του πρότζεκτ, κ. Κώστας Σκαγιάς και η ομάδα του πραγματοποίησαν, τις προηγούμενες ημέρες, στη Φλοριανόπολη, την πρωτεύουσα της Σάντα Καταρίνα, B2B συναντήσεις με σημαντικούς τουρ οπερέιτορς της Βραζιλίας που ειδικεύονται στον εξερχόμενο τουρισμό.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο κ. Σκαγιάς παρουσίασε τη δυναμική των νησιών του Αιγαίου καθώς τις υψηλού επιπέδου πολυτελείς υπηρεσίες, εστιάζοντας στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, προωθώντας, παράλληλα, τους αξιόπιστους και καταξιωμένους επιχειρηματίες – μέλη του Mykonos Best και Santorini Best από όλο το φάσμα του τουρισμού: ξενοδοχεία, real estate γραφεία, yachting και VIP Luxury transportation services, εστιατόρια και μπαρ, στοχεύοντας σε υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου τουρίστες από τη Βραζιλία.

Όλο το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει καθοριστεί από το τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Μπρίγγο σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορίου, Υπηρεσιών και Τουρισμού της Σάντα Καταρίνα.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.