Νότης Μαρτάκης: Επιστημονικός Συνεργάτης της ΚΕΔΕ για τρίτη συνεχή χρονιά

martakis-dimarhos-miloy

Με αφορμή την ανανέωση της θητείας του Νότη Μαρτάκη, για τρίτη συνεχή χρονιά, ως Επιστημονικού συνεργάτη της ΚΕΔΕ στα θέματα Τουρισμού, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Στην Επιτροπή κάναμε όλο αυτό το διάστημα συστηματικά, αθόρυβα και αποτελεσματικά βήματα παρεμβαίνοντας σε σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Τουρισμό σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επίκεντρο το νομοθετικό έργο καθώς και το σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικής. Παράλληλα, πλαισιώσαμε τις πρωτοβουλίες του Προέδρου μας Γιώργου Πατούλη για την ανάδειξη ειδικών μορφών Τουρισμού , όπως ο Τουρισμός Υγείας, αλλά και για το άνοιγμα νέων αγορών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Στο έργο μας αυτό ήταν πολύτιμη η συμβολή του πολύπειρου συμβούλου μας Νότη Μαρτάκη του οποίου την προσφορά υπηρεσιών εκτιμούμε ως άκρως αποτελεσματική, πράγμα που έχει αποδείξει και στις επιμέρους συνεργασίες του με Δήμους, μεταξύ των οποίων και με τη Μήλο που, τα τελευταία χρόνια, έχει συμπεριληφθεί στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Η διαχείριση τουριστικών προορισμών δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί γνώσεις και εμπειρία σε ένα σύνολο τομέων που έχουν να κάνουν με τις διεθνείς τάσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνονται, με ταυτόχρονη υπερπήδηση ανταγωνισμών αλλά και προβλημάτων που είναι ικανά να ακυρώσουν προγράμματα προβολής και να προκαλέσουν ανάσχεση της τουριστικής ροής. Και εν τέλει, είναι οι αριθμοί εκείνοι που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα κάθε προσπάθειας”.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.