Ξεκινά αύριο το 100% Hotel Show 2016

hotelshow2016

Με αύξηση εκθετών και προεγγραφών επισκεπτών, η 4η διοργάνωση του 100% Hotel Show, ετοιμάζεται να ανοίξει της πύλες της, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Το 100% Hotel Show 2016, που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, θα έχει σημαντικά περισσότερες συμμετοχές – κατά συνέπεια και περισσότερες επιλογές και προτάσεις για τους επισκέπτες – καθώς ο αριθμός των εκθετών είναι αυξημένος κατά 35% σε σύγκριση με τη διοργάνωση του 2015.

Εντυπωσιακό, όμως, είναι και το ενδιαφέρον από πλευράς επισκεπτών για το φετινό 100% Hotel Show, καθώς η ροή των προεγγραφών επαγγελματιών που προτίθενται να επισκεφθούν την έκθεση, καταγράφει αύξηση άνω του 40%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα, πέρυσι.

Τα Workshops

Την πρώτη μέρα, τα workshops επικεντρώνονται στο θέμα της αύξησης των μεμονωμένων κρατήσεων με πρακτικές συμβουλές από σημαντικές εταιρείες όπως η Google, η Web Hotelier, η Nelios και η Trivago.

Τη δεύτερη ημέρα, διακεκριμένοι ειδικοί από τον χώρο των Boutique Ξενοδοχείων θα δώσουν συμβουλές για την καλύτερη ανάπτυξη μικρότερων μονάδων αλλά και για τα δίκτυα διανομής σε πιο ποιοτικά κοινά-στόχους.

Το 1ο  Hospitality Networking Brands

Κύριο χαρακτηριστικό του 100% Hotel Show, είναι να καινοτομεί! Το Hospitality Networking Brands,  ο πρωτοποριακός θεσμός που για πρώτη φορά εισάγει στην ελληνική εκθεσιακή αγορά το 100% Hotel Show, τυγχάνει ήδη θερμότατης υποδοχής από το επαγγελματικό κοινό της έκθεσης.

Στοχεύει στην άμεση επαφή, μέσω προκαθορισμένων κατ’ ιδίαν συναντήσεων, των επισκεπτών με στελέχη κορυφαίων εταιρειών της τουριστικής αγοράς.

Στις συναντήσεις αυτές, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν το θέμα που τους απασχολεί με τους πλέον κατάλληλους ειδικούς και να έχουν άμεσες κατευθύνσεις και προτάσεις.

Στο πρώτο φετινό Hospitality Networking Brands θα συμμετέχουν εταιρείες όπως η Web Hotelier, το Hands Free Hotelier, το Greek Travel Pages και η Trivago.

Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις

Το φετινό 100% Hotel Show ενισχύεται περαιτέρω από τρεις παράλληλες εκδηλώσεις, με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο διαμονής, τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εκθετών καθώς και τη μεγαλύτερη διάδραση με το εκθεσιακό κοινό του.

Ειδικότερα:

– Τα 100% Hotel Design Awards, τα οποία αναδεικνύουν Ελληνικά και Κυπριακά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο σχεδιασμό, και προάγουν το ελληνικό design και την αρχιτεκτονική.

– Ο Διαγωνισμός Περιπτέρου, που δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να ξεχωρίσουν μέσω της συμμετοχής τους, διευρύνοντας την εκθεσιακή εμπειρία των επισκεπτών μέσω εντυπωσιακών κατασκευών.

– Το Vip Opening Party το οποίο αντικαθιστά τα παραδοσιακά εγκαίνια και μετατρέπει την έκθεση σε Γιορτή του Τουρισμού, με σημαντικές ευκαιρίες για Networking.

 

Το 100% Hotel Show διοργανώνεται από την εταιρεία DEMAND Customize Marketing και τελεί υπό την Αιγίδα των μεγαλύτερων φορέων του Ελληνικού Τουρισμού.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.