Οι ξενοδόχοι στοχεύουν στις απευθείας κρατήσεις για το 2018

man-2140606_pixabay-640

Οι απευθείας κρατήσεις αποτελούν πρόκληση για τους ξενοδόχους διεθνώς, καθώς όπως φαίνεται από έρευνα της Guestline, σχεδόν οι μισοί το εντάσσουν εντός των άμεσων σχεδίων τους για την επόμενη χρονιά.

 

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μεταξύ των πελατών της Βρετανικής εταιρείας σε 20 χώρες και τα αποτελέσματα δείχνουν αισιοδοξία των μεμονωμένων ξενοδοχείων για το 2018 και διάθεση για ανακαινίσεις και επενδύσεις στην τεχνολογία.

Συγκεκριμένα, το 60% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι το 2018 θα είναι καλύτερη χρονιά από το 2017.

Στο πλαίσιο του αισιόδοξου κλίματος που επικρατεί, το 27% των ξενοδόχων σχεδιάζουν ανακαινίσεις και το 20% επενδύσεις στην τεχνολογία, όπως λογισμικό διαχείρισης κρατήσεων.

Η αύξηση των απευθείας κρατήσεων αποτελεί κύριο στόχο των ξενοδόχων για το 2018 καθώς το 47% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι βρίσκεται εντός των σχεδίων του για τους επόμενους 12 μήνες.

Όσον αφορά τις ανακαινίσεις των ξενοδοχείων, οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι θα δώσουν έμφαση στα δωμάτια των πελατών (47%), στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση (20%).

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.