Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης: Εκδήλωση υποδοχής Ισραηλινών τουριστών

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μία όμορφη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, για να υποδεχτεί τους 300 τουρίστες από το Ισραήλ
που για πρώτη φορά επέλεξαν την πόλη της Θεσσαλονίκης για να περάσουν τις διακοπές του εβραϊκού Πάσχα. Το κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» γέμισε από Ισραηλινούς τουρίστες κάθε ηλικίας που απόλαυσαν το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο της ΧΑΝΘ σε τραγούδια και χορούς από τη Μακεδονία, τα νησιά του Αιγαίου, τη Θράκη και τη Σμύρνη.

Οι παραδοσιακές φορεσιές και η ζωντάνια των χορευτών του ομίλου της ΧΑΝΘ ενθουσίασε τους θεατές, που τους συνόδευσαν χτυπώντας με θέρμη παλαμάκια καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν στο ενθουσιώδες κοινό τα ρεμπέτικα τραγούδια.

Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση από τους tour operator Nissan Mushaev και για περισσότερες επισκέψεις Ισραηλινών τουριστών στο μέλλον, που θα επισφραγιστούν με παραδοσιακά γλέντια.

Η διοργάνωση του δεκαήμερου τουριστικού πακέτου για τη Θεσσαλονίκη, είναι αποτέλεσμα των επαφών που πραγματοποίησε ο Ο.Τ.Θ. κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού IMTM στο Ισραήλ, στις αρχές Φεβρουαρίου.

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.