Ρόδος: Σερβίρει Ελληνικό Πρωϊνό στη HORECA

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται η παρουσία της Ρόδου στο Ελληνικό Πρωινό του ΞΕΕ κατά τη διάρκεια της έκθεσης HORECA (8-11/02/13), το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.

Με το σύνθημα «το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος σερβίρει Ελληνικό Πρωινό στη HORECA», για πρώτη φορά παρουσιάζονται τα τοπικά πρωινά 8 περιοχών της χώρας σε 8 ξεχωριστά περίπτερα του ΞΕΕ στο HALL 4 και προσκαλούν τους επαγγελματίες του τουρισμού να απολαύσουν και να στηρίξουν, το κατ’ εξοχήν γεύμα των διακοπών. 

Η Ρόδος θα παρουσιάσει το τοπικό πρωινό της σε ξεχωριστή εκδήλωση στο χώρο του Ελληνικού Πρωινού του ΞΕΕ, Hall 4/ B27 & C29, ανοιχτή στο κοινό, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 11.00. Θα ακολουθήσει στις 12.30, η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε παραδοσιακά πιάτα και είδη που θα σερβίρει το νησί μας, χαρακτηριστικά τόσο για τη γεύση τους όσο και για την θρεπτική και υγιεινή αξία τους: χορτόπιτες – πουγγιά, σφουγγάτο, τσουβράς, ελιόψωμο, κριθαλοκούλουρα, άρτος, ταχινόπιτα, κουλούρια λαδερά με σουσάμι, φανουρόπιτα, ρυζόγαλο φούρνου, νερόκρεμα, ξεροτήγανα, τακάκια, μελεκούνι.

Την παρουσία της Ρόδου προετοιμάζει και επιμελείται η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.