Πηγή φωτογραφίας: cucina.gr
Τριήμερο πρόγραμμα με θέμα “Animation Cuisine” θα διεξαχθεί για επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου 2017, στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως, από την Alain Ducasse Education, του γνωστού Γάλλου Chef Alain Ducasse, επάνω σε νέες συνταγές και νέες τεχνικές, animation cuisine μαγείρεμα μπροστά στο πελάτη.
Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στη φιλοσοφία του πως στέκονται καθημερινά υλικά σε επίπεδο fine dining, όπου περιορίζουν το υψηλό κόστος, σε τεχνικές μαγειρικής με νέες τεχνολογίες όπως Thermomix, sous vide και Pacojet και σε τεχνικές στησίματος πιάτων.
Το σεμινάριο διοργανώνεται από την ΑΚΜΗ και επιχορηγείται από το SETE Training.
Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα Σεμιναρίου
Το Tourism Press είναι το ηλεκτρονικό περιοδικό για τη γνώση και την καινοτομία στον τουρισμό, που από το 2011 έχει ενεργή παρουσία στο διαδικτύο. Όραμα του είναι να αποτελέσει μία δεξαμενή γνώσεων και καλών πρακτικών στον τουρισμό κι ένα εργαλείο δουλειάς για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο, συμβάλλοντας στη βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και εμμέσως στη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος. Απευθύνεται σε όλο το φάσμα του τουρισμού: επιχειρηματίες, εργαζομένους, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς και σε όσους αναζητούν συμβουλές και ιδέες για να βελτιώσουν τη δουλειά τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.