Πηγή φωτογραφίας: cucina.gr
Τριήμερο πρόγραμμα με θέμα “Animation Cuisine” θα διεξαχθεί για επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου 2017, στην Αθήνα, για πρώτη φορά παγκοσμίως, από την Alain Ducasse Education, του γνωστού Γάλλου Chef Alain Ducasse, επάνω σε νέες συνταγές και νέες τεχνικές, animation cuisine μαγείρεμα μπροστά στο πελάτη.
Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στη φιλοσοφία του πως στέκονται καθημερινά υλικά σε επίπεδο fine dining, όπου περιορίζουν το υψηλό κόστος, σε τεχνικές μαγειρικής με νέες τεχνολογίες όπως Thermomix, sous vide και Pacojet και σε τεχνικές στησίματος πιάτων.
Το σεμινάριο διοργανώνεται από την ΑΚΜΗ και επιχορηγείται από το SETE Training.
Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα Σεμιναρίου