ΣΕΤΕ: Γαστρονομία στις Βρυξέλλες

Ξεκίνησε η υλοποίηση της προώθησης ελληνικών τουριστικών προορισμών μέσω γαστρονομικών εμπειριών στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της δράσης «gαΣtronoμία@Brussels».

Η δράση, παρουσιάστηκε σε κοινή Συνέντευξη Τύπου του Γραφείου ΕΟΤ Benelux και του ΣΕΤΕ στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας στο Βέλγιο, κ. Αλέξη-Πλάτωνα Χατζημιχάλη και του Υπουργού Τουρισμού της Γαλλόφωνης Ομοσπονδίας των Βρυξελλών – Βαλλονίας, κ. Χρήστου Δουλκερίδη.

Συγκεκριμένα, η δράση ξεκίνησε να υλοποιείται στις 29 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 2 Μαΐου 2013 σε επιλεγμένα εστιατόρια των Βρυξελλών και θα αφορά σε ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, οι οποίοι θα έχουν απευθείας αεροπορική σύνδεση με τις Βρυξέλλες κατά την τουριστική περίοδο 2013 (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Πελοπόννησος, Ρόδος, Ηράκλειο και Χανιά). Έλληνες σεφ από τους προορισμούς αυτούς, σε συνεργασία με τους σεφ των εστιατορίων των Βρυξελλών, θα προετοιμάσουν τοπικά ελληνικά μενού, τα οποία θα προσφέρονται παράλληλα με το μενού των εστιατορίων. Οι πελάτες που θα επιλέξουν το ελληνικό μενού θα μπορούν, μέσω κλήρωσης, να κερδίσουν ένα πακέτο δωρεάν διακοπών στους συγκεκριμένους ελληνικούς προορισμούς.

Τα ξενοδοχεία – Mέλη του ΣΕΤΕ που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι: Aldemar (Royal Mare, Olympian Village, Paradise Mare), Cavo Spada Luxury Resort & Spa, Astir Palace Resort Athens, Atrium Platinum, Louis Kerkyra Golf, Domotel (Xenia Volos, Les Lazaristes).Χορηγός αερομεταφορών για τη δράση είναι η Aegean Airlines.

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.