Σε Σαντορίνη & Μύκονο από το Μάρτιο η British Airways

Η Σαντορίνη και η Μύκονος συμπεριλήφθησαν στο νέο πρόγραμμα πτήσεων της British Airways η οποία θα πραγματοποιεί από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου 2014 τακτικές πτήσεις προς τα νησιά αυτά.

Όπως τόνισε η κα Ελευθερία Φτακλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, η ενέργεια αυτή έχει εξαιρετική σημασία για την περιοχή καθώς “τα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης θα αποτελέσουν σημαντικές πύλες εισόδου Βρετανών τουριστών για όλα τα νησιά των Κυκλάδων.”
Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπάρχει ενδιαφέρον για εύρεση διαφόρων μορφών συνεργασίας μεταξύ της British Airways, της ΠΝΑΙ και της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης όπως αυτό συζητήθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε .στις 5 Νοεμβρίου μεταξύ των υπευθύνων μάρκετινγκ της British Airways και των αρμοδίων τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Από την πλευρά της ΠΝΑΙ παρόντες στη συνάντηση ήταν η κα Ελευθερία Φτακλάκη, Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, ο κ. Μανώλης Καραμολέγκος, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, και το στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Πασχαλίδης.

«Στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος προβολής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, μέλημα μας είναι το χτίσιμο συνεργασίας με στρατηγικούς παράγοντες της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας» επεσήμανε η κα Φτακλάκη
Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.