Στις 19 Μαρτίου 2017 ο 6ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

marathon-halh-2017-athens-segas

Πηγή φωτογραφίας: athinahalfmarathon.gr


 

Η απήχηση και η γοητεία του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ενός αγώνα για όλους στο κέντρο της πόλης, έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Χιλιάδες δρομείς από διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού σχεδιάζουν ήδη τη συμμετοχή τους στον 6ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίοιυ 2017.

Tα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων έχουν ενώσει τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό μαζικό γεγονός στο κέντρο της πόλης.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας διεξήχθη για πρώτη φορά το Μάιο του 2012 ενώ ακολούθησαν τέσσερις ακόμα διοργανώσεις που στέφθηκαν από τεράστια επιτυχία, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση του αγώνα και την πλήρη ικανοποίηση των συμμετεχόντων δρομέων.

Η πόλη της Αθήνας φωτίστηκε από τα χαμόγελα των χιλιάδων συμμετεχόντων αλλά και των θεατών-κατοίκων της πόλης που πλημμύρησαν τους δρόμους για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια και τον προσωπικό θρίαμβο του κάθε συμμετέχοντα, καταμαρτυρώντας τα περιθώρια για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη τα επόμενα έτη.

Στις 20 Μαρτίου 2016 η Αθήνα κατακλύστηκε από χιλιάδες απλούς ανθρώπους, οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία να βγουν από τα σπίτια τους και να απολαύσουν την ομορφιά της πόλης, τρέχοντας σε μια αλλιώτικη Αθήνα με δρόμους χωρίς αυτοκίνητα. Ένα μοναδικό εορταστικό κλίμα χαρακτηρίζει τις διοργανώσεις του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και αποτελεί τη βάση καθιέρωσής του ως ένα ετήσιο γεγονός, σταθμό στην καθημερινότητα της πόλης και των κατοίκων της.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έχει ήδη μετατραπεί σε ένα μεγάλο εθνικό, πολιτιστικό, τουριστικό και αθλητικό γεγονός, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες όχι μόνο της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας μέσα από τους διαφορετικούς αγώνες δρόμου που περιλαμβάνει (Ημιμαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Αγώνας Δρόμου 3χλμ, Αγώνας γιας Παιδιά και ΑΜΕΑ).

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας καλεί όλους τους δρομείς από παντού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση στις 19 Μαρτίου 2017 και να ξαναγεμίσουν με χαμόγελα και δράση τους δρόμους της υπέροχης πόλης μας.

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.