Στο 90% οι κρατήσεις στα παράλια της Λάρισας για φέτος

Παραλία της Λάρισας
Παραλία της Λάρισας

Συντάκτες: 

Για τα μεγάλα ποσοστά κρατήσεων της φετινής σαιζόν στα παράλια της Λάρισας ενημέρωσαν οι επαγγελματίες της περιοχής τον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Παιδή κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.

Οι κρατήσεις φθάνουν στο ποσοστό του 90% ξαθ αφορούν κυρίως σε αλλοδαπούς τουρίστες από τα Βαλκάνια και τις Ανατολικές Χώρες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα Μεσάγγαλα, στην οποία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Λάρισας κ. Ηλίας Ευσταθίου, ο πρόεδρος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου Φάνης Βουλιώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Λάρισας Θανάσης Μητσιόπουλος και ο πρόεδρος των επιχειρήσεων Αιγάνης – Μεσαγγάλων Κώστας Ζαφείρης.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης  Παιδής ενημέρωσε τους επιχειρηματίες για τις ενέργειες τουριστικής προβολής που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ανάφερε ότι «με τη σύμπραξη όλων των φορέων ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος της περιφέρειας, ενώ συνεχίζονται οι δράσεις τουριστικής προβολής της περιφέρειας μέσα από στοχευμένες ενέργειες όπως αυτή του Fam trip, καμπάνιες σε social media, συμμέτοχη σε εκθέσεις εξωτερικού, κ.α.

Από την πλευρά τους οι επιχειρηματίες ζήτησαν τη συμβολή του στην έγκαιρη τοποθέτηση σήμανσης των τουριστικών προορισμών και θέρετρων.