Συμμετοχή της Καλύμνου στο Tour Natur 2015

a1

H Κάλυμνος έλαβε μέρος στην Tour Natur 2015 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 04–06.09.2015, τη τουριστική έκθεση αφιερωμένη στις φυσιολατρικές δραστηριότητες, τις διακοπές στην φύση, κυρίως τη πεζοπορία (hiking & trekking). 

Συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με δύο αυτόνομες και συγχρόνως συνεργαζόμενες πρωτοβουλίες, α) Τον Νεοσύστατο Φορέα Τουρισμού SYSTAS και β) Το Alter Holidays DMC & Alternet Greece.

Τα εγκαίνια του Περιπτέρου της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου με τη συμμετοχή, εκτός της Καλύμνου και των Αμοργού, Άνδρου, Αστυπάλαιας, Κέας, Σίφνου και Τήνου, έγιναν από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Ντίσελντορφ κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα ενώ παρών ήταν ο επιστημονικός συνεργάτης για την αποτύπωση, οργάνωση και ανάδειξη των Μονοπατιών της Καλύμνου και όχι μόνο, ο κ. Φοίβος Τσαραβόπουλο.

Στόχος της συμμετοχής τους η προσέγγιση της πολλά υποσχόμενης Γερμανικής αγοράς για την πεζοπορία. Το τριήμερο της έκθεσης ήταν χρόνος εντατικής δουλειάς της ομάδας από την Κάλυμνο για τη πληροφόρηση του κοινού σχετικά με τα μονοπάτια του νησιού, με παρουσίαση εικόνων, χαρτών και προνομιακών προσφορών για να επισκεφτούν το νησί. Έγιναν κομβικές επαφές απαραίτητες για την συνέχεια της προσπάθειας και καταγράφτηκαν απαιτήσεις / προδιαγραφές  που οφείλει να πληρεί ένας προορισμός προκειμένου να αξιώνει μερίδιο αυτής της πολλά υποσχόμενης αγοράς.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.