Συνάντηση Κεφαλογιάννη με οδηγούς ταξί

Τη βελτίωση των όρων λειτουργίας των ταξί, συζήτησαν η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο του Σωματείου Οδηγών Ταξί Αττικής Γ. Μπάτσο και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Κυριάκη, κατά την συνάντηση τους στο υπουργείο Τουρισμού.

Συζήτησαν κυρίως για θέματα που αφορούν τον έλεγχο καταλληλότητας των οχημάτων σε χώρους εξυπηρέτησης τουριστών, όπως στα αεροδρόμια και στα λιμάνια της χώρας, που αποτελούν τον πρώτο χώρο υποδοχής των τουριστών που έρχονται στην πατρίδα μας. Επίσης έγινε αναφορά και στην ανάγκη γνώσης ξένης γλώσσας στους οδηγούς ταξί στους προαναφερθέντες χώρους.

«Η αναβάθμιση του κλάδου των ταξί και των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας, στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνουμε για την συνολική αναμόρφωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος», ανάφερε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, επισημαίνοντας ότι το υπουργείο είναι διατεθειμένο να συνεργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση, με όλους τους αρμόδιους φορείς. Στόχος τόνισε η υπουργός Τουρισμού «είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των τουριστών με παροχή υψηλών υπηρεσιών». 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.