Συνεργασία ΣΕΕΔΔΕ και Interamerican

Στο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ – Interamerican προσχώρησαν τα μέλη της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων -Διαμερισμάτων Ελλάδας (ΣΕΕΔΔΕ)  από όλη τη χώρα.


Στη συμφωνία συνεργασίας η οποία προτάθηκε κατά τη διάρκεια του εφετινού Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΣΕΕΔΔΕ και επισημοποιήθηκε στην Κέρκυρα, από τον Πρόεδρο της ΣΕΕΔΔΕ κο Κώστα Μπρεντάνο, της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτο Παραδιά και τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της INTERAMERICAN κ. Κώστα Βακίδη, παρουσία του εκπροσώπου της INTERAMERICAN στην Κέρκυρα κ. Σπύρου Βασιλάκη και του κ. Νίκου Κεχαγιάογλου, προβλέπεται ότι τα εκπροσωπούμενα μέρη έχοντας υπόψη την απόλυτη αναγκαιότητα:

· Ασφάλισης των ιδιόκτητων κτιρίων των μελών της ΣΕΕΔΔΕ από σημαντικούς ή καταστροφικούς κινδύνους ατυχημάτων ή φυσικών καταστροφών, 

· Κάλυψης των ευθυνών τους έναντι τρίτων που προκύπτουν από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και

· Μείωσης του οικονομικού κόστους εξασφάλισης των παραπάνω υπηρεσιών λόγω της σοβούσας οικονομικής κρίσης

Και γνωρίζοντας ότι: 

· υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες είναι ακόμη δυσχερέστερο, αν όχι αδύνατον, για οποιονδήποτε κάτοχο κτιριακής ακίνητης περιουσίας, να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις αποκατάστασης μεγάλων ή ακόμα και μικρών ζημιών σ΄αυτήν ή αξιώσεις για αποζημιώσεις έναντι ευθυνών που προκύπτουν κατά την τέλεση του επαγγέλματος

· η ομαδική ασφάλιση μπορεί να προσφέρει τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι οποιασδήποτε ατομικής σύμβασης όπως ένα τελειοποιημένο προϊόν δομημένο πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες των μελών της ομάδας που απευθύνεται, την καλύτερη δυνατή τιμολόγηση λόγω του πολύ μεγάλου πλήθους αναφοράς και προνομιακή εξυπηρέτηση ασφαλισμένων σε κάθε περίπτωση ζημιάς

· Η προώθηση κοινών δράσεων των οργανώσεων που εκπροσωπούν τους ιδιοκτήτες κτιρίων και γενικότερα ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας, αποτελεί σημαντικό παραγωγικό συντελεστή όχι μόνον φιλικής κουλτούρας μεταξύ των εταίρων με σημείο αναφοράς την αποτελεσματική προάσπιση των κοινών συμφερόντων τους αλλά και πηγή σημαντικού ατομικού οφέλους των μελών των Σωματείων που συμμετέχουν σ΄αυτές.

Τα μέρη αποφάσισαν να συνεργαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης για την προώθηση του παραπάνω προγράμματος «ομαδικής» ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝTERAMERICAN που συμφωνήθηκε και εφαρμόζεται από 1.10.2009 αλλά και της επαγγελματικής αστικής ευθύνης των μελών των σωματείων της ΣΕΕΔΔΕ μέσω:

Διαρκούς ενημέρωσης των μελών των Σωματείων της ΣΕΕΔΔΕ μέσω της ιστοσελίδας της Συνομοσπονδίας www.seedde.gr με μόνιμο link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης της ΙΝΤΕRΑΜΕΡΙCΑΝ στην οποία περιέχονται οι καλύψεις των προγραμμάτων, η αυτόματη τιμολόγηση και όλο το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό για την ασφάλιση των μελών
Παρουσιάσεων του προγράμματος ομαδικής ασφάλισης κτιρίων στο ετήσιο Συνέδριο και στις ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις των κατά τόπους Ομοσπονδιών – μελών της ΣΕΕΔΔΕ και των τοπικών οργανώσεων, από τους υπεύθυνους υλοποίησης του προγράμματος, εξουσιοδοτημένα στελέχη της ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ και τoυς κεντρικούς ή/και κατά τόπους εκπροσώπους της ΠΟΜΙΔΑ και των τοπικών οργανώσεων – μελών της.

Εξατομικευμένων παρουσιάσεων του προγράμματος στα ενδιαφερόμενα μέλη μέσω του Πανελλήνιου δικτύου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ.

Οποιασδήποτε επικοινωνιακής πρωτοβουλίας αναπτυχθεί και προωθηθεί μέσω του επικοινωνιακού ιστού των συνεργαζόμενων μερών. 

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της συνεργασίας αυτής, η ΠΟΜΙΔΑ αποδέχθηκε τη συμμετοχή των ενεργών μελών των σωματείων της ΣΕΕΔΔΕ στο πρόγραμμα ασφάλισης των κτιρίων των μελών της ΠΟΜΙΔΑ με την ΙΝΤΕRAMERICAN.
Η ΠΟΜΙΔΑ και η ΣΕΕΔΔΕ δεσμεύτηκαν σε αμοιβαία ενημέρωση και συνεργασία τόσο για την επιτυχία της επέκτασης του προγράμματος αυτού όσο και για την αντιμετώπιση των γενικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων και κτιρίων στη χώρα μας, καθώς και σε αμοιβαία διαρκή πρωτοσέλιδα links στις ιστοσελίδες τους www.pomida.gr και www.seedde.gr για την ατομική ενημέρωση των μελών τους.

Υπεύθυνος για την υλοποίηση και ανάπτυξη του προγράμματος σε όλη τη χώρα, και το συντονισμό και για την συνεργασία αυτή ορίστηκε ο διαχειριστής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Κ2» κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.