Τεχνογνωσία στον τουρισμό ζητά το Μπαγκλαντές από την Ελλάδα

kountoura-presvis-bagladesh-2016

Τη συμβολή και τη συνδρομή του ελληνικού υπουργείου τουρισμού ζήτησε ο πρέσβης του Μπαγκλαντές  για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας του και της ένταξής του στην κατηγορία των ανεπτυγμένων χωρών το 2041.

 

Ο πρέσβης του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα κ. Jashim Uddin είχε εθιμοτυπική συνάντηση με την  Αν. Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Η συζήτηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και επικεντρώθηκε σε θέματα παροχής  τεχνογνωσίας από ελληνικής πλευράς στον τομέα του τουρισμού.

Ο πρέσβης του Μπαγκλαντές, αφού εξήρε την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως παγκόσμιου προορισμού, ζήτησε  τη συμβολή και συνδρομή του Υπουργείου  για την παροχή  τεχνογνωσίας σε θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και  οργάνωσης τουριστικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας του Μπαγκλαντές για την ανάπτυξη της οικονομίας του και της ένταξής του  στην κατηγορία των ανεπτυγμένων χωρών το 2041. 

Η Αν. Υπουργός επισήμανε την πρόθεσή της να συμβάλλει προς την κατεύθυνση της ενθάρρυνσης της συνεργασίας για την παροχή πληροφόρησης, τεχνολογίας και κάθε σχετικής υποστηρικτικής δράσης  στον τομέα του τουρισμού. 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.