Το Respond on Demand αναγνωρίζεται και στην αγορά της Κίνας

respond-on-demand-china-web

Το Respond On Demand,  ανέλαβε πρόσφατα την επιλογή tour operators, travel agents & MICE organizers από όλη την Ευρώπη, για το πρόγραμμα των hosted buyers του World MICE DAY 2017 που θα διεξαχθεί στην πόλη Qingdao στην  Κίνα 25-27 Οκτωβρίου 2017.

Το World MICE DAY 2017 αποτελεί μια μεγάλη επαγγελματική διοργάνωση για τους επαγγελματίες των MICE. Η απόφαση των διοργανωτών να συνεργαστούν με το Respond On Demand σχετικά με την επιλογή για το πρόγραμμα των hosted buyers  ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Στα πλαίσια αυτά το Respond On Demand θα αξιολογήσει και θα προτείνει τη συμμετοχή MICE organizers, tour operators & travel agents από χώρες της Ευρώπης, αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα του στην τουριστική αγορά και της Κίνας.

Η επιλογή του Respond On Demand από μια τόσο σημαντική διοργάνωση στην Κίνα, δείχνει πως η αξιοπιστία της εταιρίας έχει ξεπεράσει πλέον τα σύνορα της Ευρώπης.

Η εταιρία Respond On Demand, από το 2009 έως σήμερα, προωθεί συστηματικά ελληνικά ξενοδοχεία, ελληνικά τουριστικά γραφεία και ελληνικούς προορισμούς, σε τουριστικά γραφεία του εξωτερικού έχοντας αναπτύξει ένα αξιόλογο δίκτυο προσωπικής επικοινωνίας με επαγγελματίες του τουρισμού σε χώρες του εξωτερικού.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.