Ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα επιθυμεί η Ρωσία

Την επιθυμία της ρωσικής πλευράς να καταστεί η Ελλάδα τόπος όπου οι Ρώσοι πολίτες θα απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού, εξέφρασε ο επικεφαλής του Τομέα Υγείας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου της Μόσχας δρ. Oleg Rykodanyy κατά τη συνάντηση που είχε με την Αναπληρωτή Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η  Έλενα Κουντουρά παρουσίασε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που διανοίγονται για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού, καθώς επίσης και το υψηλό επίπεδο του επιστημονικού προσωπικού  και τα εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης  που διαθέτει η χώρα μας.

 Η Αν. Υπουργός επεσήμανε επίσης, την υφιστάμενη συνεργασία του υπουργείου με το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού (ELI-TOUR) καθώς και με επαγγελματίες του κλάδου και πρόσθεσε ότι θα συγκροτηθούν άμεσα  ομάδες εργασίας για την ανάπτυξη του θεματικού Τουρισμού Υγείας. 

Κάλεσε δε τη ρωσική πλευρά να προχωρήσει σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς του κλάδου για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού υπογραμμίζοντας ότι θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, ενώ θα  βοηθήσει και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.    

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.