Γερμανικό Ενδιαφέρον για την Πάρο στην ITB

paros-itb-2019

Το έντονο ενδιαφέρον της γερμανικής ταξιδιωτικής αγοράς για την Πάρο διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά στη διάρκεια των επαφών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο.

Το Δήμο Πάρου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Μικές Λεοντής και η Σύμβουλος του Δημάρχου κυρία Ελένη Τριπολιτσιώτη που είχαν σειρά συναντήσεων με δημοσιογράφους, Bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες . Επίσης κατά την διάρκεια της έκθεσης ο Δήμαρχος του Stari Grad κ. Antonio Škarpa επισκέφθηκε το stand της Πάρου όπου συζητήθηκε μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο διοργάνωσης κοινής δράσης στο μέλλον.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα των προκρατήσεων η Πάρος δείχνει να «κρατάει δυνάμεις» με αυξητικές τάσεις πράγμα που φάνηκε και από τις επαφές με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που απεδείχθησαν αρκετά εποικοδομητικές σε επίπεδο διάθεσης διεύρυνσης των συνεργασιών με τους επαγγελματίες του νησιού.

Ο Δήμος παίρνει μέρος και στην αντίστοιχη έκθεση στο Παρίσι που άνοιξε τις πύλες της σήμερα Πέμπτη και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.