Δυναμική παρουσία της Airfasttickets στο Λονδίνο

Με περίπτερο 60 τμ στο Global Village, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις εταιρείες τεχνολογίας και τους Online Travel Agents, η ελληνική τουριστική εταιρεία Airfasttickets έδωσε το παρών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2012 που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.

Στόχος της Airfasttickets ήταν η ενημέρωση των επαγγελματιών του τουρισμού για την επέκταση της εταιρίας διεθνώς, την ανάπτυξη συνεργασιών σε όλο τον κόσμο, και τις τεχνολογικές της καινοτομίες. Δίπλα στα μεγαθήρια του ηλεκτρονικού τουρισμού, όπως η Expedia, και το TripAdvisor, η Airfasttickets στάθηκε επάξια προβάλλοντας τις καλύτερες τιμές που μπορεί να βρει κάποιος για διακοπές τις οποίες εξασφαλίζει μέσα από παγκόσμιες συνεργασίες.

Η Airfasttickets κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης προσκαλούσε τους επαγγελματίες επισκέπτες να λάβουν μέρος στην κλήρωσή της για μια δωρεάν επιστροφή από την έκθεση στο σπίτι τους με το παραδοσιακό βρετανικό ταξί που κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου εδώ και καιρό βαμμένο στα χρώματα της Airfasttickets.

Στη φωτογραφία εικονίζεται ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Airfastitickets κ.Νίκος Κοκλώνης με τον νικητή κ. Dylan Baxendale της εταιρίας Mighty Deals. Ο κ. Κοκλώνης σχετικά με την έκθεση WTM και την ελληνική αγορά τόνισε ότι «το ενδιαφέρον για διακοπές στην Ελλάδα μας είναι πολύ αυξημένο σε σχέση με άλλες χρονιές. Η παγκόσμια τουριστική οικογένεια θα στηρίξει φέτος την Ελλάδα, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι πολλοί προμηθευτές τουριστικών υπηρεσιών πραγματικά προσφέρουν καταπληκτικές τιμές. Εμείς ως διεθνής εταιρία προσφέρουμε διακοπές σε όλο τον κόσμο, αλλά επειδή πολλοί από τους επισκέπτες στο περίπτερο μας ήξεραν ότι η Airfasttickets, πάνω από όλα είναι ελληνική εταιρία, μας εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον τουρισμό μας το 2013 και εμείς ως Airfasttickets θα στηρίξουμε αυτή την εθνική προσπάθεια συνεχίζοντας να προσφέρουμε καταπληκτικές τιμές και μοναδικές ευκαιρίες για διακοπές στην Ελλάδα σε όλους τους πελάτες μας, ιδίως στη Νέα Υόρκη που πρόσφατα ανοίξαμε το γραφείο μας.»

Υπενθυμίζουμε ότι η Airfastttickets έχει γραφεία στον Πειραιά, το Λονδίνο, το Βερολίνο, και πρόσφατα άνοιξε το γραφείο στη Νέα Υόρκη. Επόμενος σταθμός της επέκτασης της είναι η Βαρσοβία στην Πολωνία.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.