Δυο νέες σημαντικές διακρίσεις για την Ελλάδα στο Λονδίνο

eot-vraveia-travel_bulletin_star_awards-2019

Δυο νέες σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η χώρα μας στα βραβεία «TRAVEL BULLETIN STAR AWARDS 2019» του δημοφιλούς τουριστικού περιοδικού Travel Bulletin που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία καλύτερου «LGBTQ+ προορισμού» για τη Μύκονο “Star LGBTQ+ Destination” και το δεύτερο βραβείο (runner-up) ως καλύτερος προορισμός οικογενειακών διακοπών “Star Family Holidays Destination” συνολικά για την Ελλάδα, απέσπασε η χώρα μας στο Λονδίνο

Ανταγωνιστής της Ελλάδας για την πρωτιά, που τελικά απέσπασε η Μύκονος, στην κατηγορία “Star LGBTQ+ Destination”, ήταν τα Gran Canaria της Ισπανίας, ενώ εκτός βραβείων έμειναν προορισμοί που υλοποιούν μεγάλες καμπάνιες για τον LGBTQ+ τουρισμό (Ισραήλ, Μάλτα, Μαϊάμι, Μεξικό), στοχεύοντας στο υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων αυτό κοινό.

Στην κατηγορία “Star Family Holidays Destination” η Ελλάδα είχε πάρει την πρωτιά ήδη από το 2018. Για το 2019 νικήτρια αναδείχθηκε η Ισπανία και η χώρα μας διακρίθηκε με το δεύτερο βραβείο. Εκτός βραβεύσεων έμειναν οι συνυποψήφιοι προορισμοί: Μαγιόρκα, Τουρκία, Κύπρος και Φλόριντα.

Υπενθυμίζετε τέλος, ότι τον περασμένο Μάρτιο επίσης στο Λονδίνο, η Ελλάδα αναδείχθηκε, στον καταξιωμένο διεθνή θεσμό για τον θαλάσσιο τουρισμό Wave Awards, ως ο «καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως» – «Best Destination (Port or Country)», λαμβάνοντας το 1ο βραβείο

Στην ίδια διοργάνωση η χώρα μας, διακρίθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά και στα βραβεία κοινού, ως 2ος πιο αγαπημένος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως- «Favourite Cruise Destination». Η χώρα μας ήταν η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα στην τριάδα, με τη σειρά κατάταξης να διαμορφώνεται ως ακολούθως: Barbados, Greece, Jamaica

Τη φαντασμαγορική τελετή απονομής των βραβείων, παρουσίασε η δημοφιλής συγγραφέας και stand-up comedian Jo Caulfield και ακολούθησε show με καλλιτέχνες από θεατρικές παραγωγές/μιούζικαλ του West End.

Τα δύο νέα βραβεία για την χώρα μας, παρέλαβε η Προϊσταμένη Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας & Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.