Εκδήλωση του Respond On Demand στην Ολλανδία

Το Respond On Demand συνεχίζοντας τη συστηματική προσπάθεια προώθησης των μελών του ελληνικών ξενοδοχείων, διοργάνωσε εκδήλωση προβολής της Ελλάδας σε tour operators της Ολλανδίας την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 στο Άμστερνταμ.

Σκοπός της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του ΕΟΤ Ολλανδίας, ήταν η τόνωση της επισκεψιμότητας της Ελλάδας από Ολλανδούς επισκέπτες, τη φετινή τουριστική περίοδο αλλά και η εισαγωγή νέων ελληνικών προορισμών στα προγράμματα των τουριστικών γραφείων την επόμενη χρονιά. Παρουσιάστηκαν τα ξενοδοχεία ARGENTIKON LUXURY SUITES από τη Χίο, εκπροσωπούμενο από το Γενικό Διευθυντή του κο Γιώργο Φωκά, το MOYZAKI PALACE HOTEL & SPA στην Καρδίτσα, και η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν tour operators που εξειδικεύονται σε πακέτα διακοπών σε ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, καθώς και εκπρόσωποι τουριστικών οδηγών που προβάλλουν την Ελλάδα.

Το Respond On Demand, αναγνωρίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των Ολλανδών για την Ελλάδα ως προορισμό διακοπών, σε συνεργασία με την κα Ελένη Κωστοπούλου, Διευθύντρια του ΕΟΤ Ολλανδίας, δρομολογεί πλέον οργανωμένη παρουσία των μελών του ξενοδοχείων στην Ολλανδική τουριστική αγορά με την πραγματοποίηση σειράς στοχευμένων εκδηλώσεων.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.