Ημέρα Καριέρας σε ξενοδοχείο του Ομίλου Μεταξά στη Σαντορίνη

santo-maris-santorini-hotel

Το Santo Maris Oia Luxury Suites  & Spa  ανοίγει τις πόρτες του για τέταρτη συνεχή χρονιά και διοργανώνει Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου από τις 11.00 έως τις 18.00, στους χώρους του ξενοδοχείου.

Οι υποψήφιοι θα συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, εξερευνώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, καθώς και τις δυνατότητες να γίνουν μέρος της μεγάλης οικογένειας του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά. 

Σημειώνεται, ότι το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου, έχει βραβευτεί με τη τιμητική διάκριση «HeRa Κοινωνική Ευαισθησία HRM 2018», στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου HR Community Conference & Awards 2018.

Παράλληλα, όσοι ενδιαφερόμενοι δεν καταφέρουν να παραστούν στην Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα, μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία στο email hr@santomaris.gr με θέμα «WORK WITH US, SANTO MARIS OIA».

Με αφορμή την Ανοιχτή Ημέρα για Καριέρα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μεταξά, κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ανοίγουμε την αγκαλιά μας για να μεγαλώσουμε την οικογένεια του Ομίλου μας. Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα, εμείς προσφέρουμε ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον, με ασφαλή επαγγελματική αποκατάσταση, ικανές απολαβές και ένα περιβάλλον εργασίας που ευνοεί την προσωπική εξέλιξη και πρόοδο.Πιστεύοντας ακράδαντα στη δύναμη της ομάδας, ευελπιστούμε να βρούμε τα στελέχη εκείνα που θα ενστερνιστούν το όραμα και τη φιλοσοφία μας για προσωποποιημένη και αυθεντική ελληνική φιλοξενία.»

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.