Η Ελλάδα προβάλλεται στο Βέλγιο και στην Ολλανδία με το Respond On Demand

respond-on-demand-AMSTERDAM b2b

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Respond On Demand διοργάνωσε Β2Β συναντήσεις σε Βέλγιο και Ολλανδία (Βρυξέλλες και Άμστερνταμ) ανάμεσα σε Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού και Βέλγους και Ολλανδούς tour operators και travel agents.

Η συμμετοχή για μια ακόμη χρονιά ήταν μεγάλη, με σημαντικές συμμετοχές. Συμμετείχαν πολλοί και ενδιαφέροντες Βέλγοι και Ολλανδοί tour operators, travel agents, MICE organizers,  που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ελληνικά ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία που συμμετείχαν.

Τα workshops πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο και του ΕΟΤ Κάτω Χωρών. Και στις δύο πόλεις τα workshops του Respond On Demand αποτελούν πλέον θεσμό και είναι ευρέως γνωστά στους Βέλγους και Ολλανδούς τουριστικούς πράκτορες. To Respond On Demand σχεδιάζει από τώρα τα επόμενα workshops  σε Βέλγιο και Ολλανδία , στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.