Η Egencia αποκτά την Traveldoo

Η Egencia, μέλος της Expedia, ανακοίνωσε εχθές, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011, την απόκτηση της Traveldoo, εταιρείας που ειδικεύεται σε πλατφόρμες διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών για το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία.

Το εργαλείο κρατήσεων για τα επιχειρηματικά ταξίδια της Traveldoo συμπληρώνει πλήρως τις υπηρεσίες που παρέχει η Egencia για τις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις.

Η Traveldoo συνδυάζει μοναδικά τη φιλική προς το χρήστη τεχνολογία με ευρύ περιεχόμενο, στοιχεία που ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική της Egencia.

“Με τη τεχνολογία και την καινοτομία να βρίσκονται στον πυρήνα της πολιτικής μας, η απόκτηση της Traveldoo ήταν φυσικό επακόλουθο.” δήλωσε ο Rob Greyber, πρόεδρος της Egencia.

Η Traveldoo θα παραμείνει αυτόνομη, λειτουργώντας ως επιχειρηματική μονάδα της Egencia. Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή για τους πελάτες και συνεργάτες της Traveldoo. Επίσης, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα παραμείνουν στη θέση τους, συμπεριλαμβανομένων του συν-ιδρυτή της, Nabih El Aroussi, ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται της επιχείρησης ως Γενικός Διευθυντής, επιβλέποντας τον τρόπο λειτουργίας και διαμορφώνοντας τη στρατηγική της. Ο κ. El Aroussi θα αναφέρεται απευθείας στον Rob Greyber, πρόεδρο της Egencia .

“Το να βρισκόμαστε κάτω από την ομπρέλα της Egencia αποτελεί για την Traveldoo μία μοναδική ευκαιρία να επιταχύνει την παγκόσμια ανάπτυξή της ενώ θα ενδυναμώνει την οικονομική της θέση”, δήλωσε ο El Aroussi.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.