Καλοκαίρι & Πολιτισμός στη Λευκάδα

Η παραλία του Πόρτο Κατσίκι

Φέτος το καλοκαίρι η Λευκάδα αποκτά άλλο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες και κατοίκους καθώς ένα γεμάτο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων τους περιμένει.

Θεατρικά σχήματα από όλη την Ελλάδα, το μπαλέτο της Εθνικής λυρικής σκηνής καθώς και γνωστοί Έλληνες μουσικοί πρόκειται να συγκεντρωθούν φέτος στη Λευκάδα, το νησί με τις πανέμορφες παραλίες και με μία από τις πιο σύγχρονες μαρίνες της Μεσογείου.
Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να την επισκεφθείτε τότε ίσως οι ειδυλλιακές και φημισμένες παραλίες της με τα τυρκουάζ νερά τους και την λευκή άμμο, όπως το πολυφωτογραφημένο Πόρτο Κατσίκι, η εγγύτητα στο πάλαι ποτέ νησί του Ωνάσση, τον Σκορπιό καθώς και τα πολλά γραφικά ορεινά χωριουδάκια ίσως σας πείσουν.
Το ακρωτήριο του Λευκάτα, συνυφασμένο με τόσους μύθους, περιμένει τους αθεράπευτα ερωτευμένους να απαλλαγούν από το πάθος τους.
Ενώ για όλους τους υπόλοιπους ενδείκνυται μια βόλτα στις τοπικές αγορές για παστέλια, μαντολάτα, σουμάδα και το λευκαδίτικο κρασί που παράγεται από τη σπάνια ποικιλία “Βερτζαμί”.
Καλή διασκέδαση!
Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.