Καμπάνια για τον Πράσινο Τουρισμό της Ελλάδας

Οι Flisvos Marina, Gouvia Marina, Kos Marina, Lefkas Marina, Olympic Marine, Porto Carras και Sani Marina συμμετέχουν με παρουσιάσεις στο πρώτο περιοδικό που εκδίδεται για τον πράσινο τουρισμό, με τίτλο “Green Tourism in Greece”.

Η έκδοση αποτελεί μέρος της καμπάνιας για τον πράσινο τουρισμό της Ελλάδας που ξεκινάει από την World Travel Market Λονδίνου αυτόν τον Νοέμβριο και συνεχίζεται σε 7 συνολικά χώρες.

Ειδικότερα για τις Γαλάζιες Σημαίες θα ακολουθήσουν και παρουσιάσεις στο 1ο Συνέδριο Πράσινου Τουρισμού της Στοκχόλμης, στις 22 Νοεμβρίου με κύριους ομιλητές την Sophie Bachet, Blue Flag International Director, από το Foundation for Environmental Education (FEE) και Λεωνίδας Κόλλας, Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος προγράμματος Blue Flags για την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ο εθνικός διαχειριστής).

Όμοια θα υπάρχει μεγάλο αφιέρωμα για το πρότυπο «ΒΙΟ Kouzina» από το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς που για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο εξωτερικό στις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης: Αγγλία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Δανία, Γερμανία και Γαλλία. Στόχος η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών σε πολιτικές πράσινης, βιώσιμης ανάπτυξης και πώς αυτές βρίσκουν εφαρμογή στην σύγχρονη γαστρονομική παράδοση της Ελλάδας, πάντα ως αναπόσπαστο στοιχείο του τουριστικού μας προϊόντος.  

Υπενθυμίζεται ότι εθνικός διαχειριστής του προγράμματος Γαλάζιων Σημαίων είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Διοργανωτής της καμπάνιας για τον πράσινο τουρισμό “Green Tourism in Greece” είναι η εταιρεία North Events με αντικείμενο την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας κυρίως στις Σκανδιναβικές αγορές.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.