Μαθήματα για νεαρούς πιλότους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

aviation-flight-academy-aia-hellenic-american-university

Μαθήματα Αεροπορίας παραδίδει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στην 2η Ακαδημία για παιδιά 14-17 ετών σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Πανεπιστήμιο (Hellenic American University)

Η Ακαδημία θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων αεροπορίας (Aviation and Flight Academy) θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Ιουνίου – 14 Ιουλίου 2017 και απευθύνεται σε εφήβους 14-17 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις πρώτες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον αεροπορικό κλάδο, αλλά και αγαπούν τον κόσμο της αεροπορίας.

Έτσι, από τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο της ακαδημίας, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις αρχές της αεροπορίας και των πτήσεων σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που συνδυάζει μαθήματα σε τάξη και βιωματική μάθηση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο Αεροδρόμιο Μεγάρων. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής θα παρακολουθήσουν επιπλέον πτητικά μαθήματα στον πλέον σύγχρονο προσομοιωτή πτήσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο κύκλους μαθημάτων και η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά:

Α’ Κύκλος: Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής,

Β’ Κύκλος: Διαχείριση και Διοίκηση Αεροπορικών Υπηρεσιών και Πτητικές Λειτουργίες.

Διάρκεια κάθε μαθήματος: 45 ώρες και 3 διδακτικές μονάδες (6 ECTS credits)

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα μαθήματα του Β’ Κύκλου πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τον πρώτο Κύκλο «Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής», που διοργανώθηκε κατά την περσινή χρονιά 2016.

Σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων, η τελική επιλογή θα γίνει μέσω κλήρωσης.

Για εγγραφές στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://form.jotformeu.com/70192645113349

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.