Μύκονος, Σαντορίνη & Πάρος στην Arabian Travel Market 2018

skagias-aegean-islands-promo-team-arabian-travel-market-web

Στην κορυφαία διεθνή έκθεση τουρισμού για ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, στην Arabian Travel Market, που ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο Ντουμπάι, βρίσκεται αντιπροσωπεία της MTC Group, με επικεφαλής τον κ. Κώστα Σκαγιά, υπεύθυνο διαχείρισης και υλοποίησης του Προγράμματος Tourism Exhibition Project: Greek South Aegean Islands Promo.

Στόχος είναι η προώθηση των νησιών της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Πάρου, και η προσέλκυση υψηλού εισοδηματικού επιπέδου τουριστών από τη Μέση Ανατολή.

Επισημαίνεται ότι είναι η τρίτη φορά που παρουσιάζονται τα platinum μέλη του www.mykonosbest.eu στο εν λόγω κοινό, δεύτερη φορά για τα μέλη της Σαντορίνης (www.santorinibest.eu) ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί το νησί της Πάρου και των μελών του www.parosbest.eu στους επισκέπτες της έκθεσης.

Κατά τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα του προγράμματος Greek South Aegean Islands Promo πραγματοποίησε σημαντικές επαφές στο πλαίσιο της έκθεσης με αποτέλεσμα να υλοποιηθούν συνεργασίες και να προσελκυστούν υψηλού εισοδηματικού επιπέδου τουρίστες από τη χώρα και την ευρύτερη περιοχή στη Μύκονο και στη Σαντορίνη.

Η έκθεση Arabian Travel Market 2018, πραγματοποιείται για 25η συνεχή χρονιά, από 22 – 25 Απριλίου στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Τη φετινή χρονιά, θα φιλοξενήσει 2.500 εκθέτες και αναμένονται πάνω από 40.000 επισκέπτες, παρέχοντας εξαιρετικές ευκαιρίες επιχειρηματικής δικτύωσης καθώς και ενημέρωσης για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο.

Το Tourism Exhibition Project είναι μία υπηρεσία του προγράμματος Greek South Aegean Islands Promo – Mykonos Promo – Santorini Promo – Paros Promo. Εκπροσωπεί τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου για την αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή τους σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.

Η ομάδα συμμετέχει σε εκθέσεις και πραγματοποιεί δράσεις προώθησης και προβολής του πολυτελούς και ποιοτικού ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε στοχευμένες τουριστικές αγορές εξερχόμενου τουρισμού που παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.