ΝΕΛ: Αύξηση τζίρου το εννεάμηνο 2011

Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. επέτυχε την αύξηση του κύκλου εργασιών της το α’ εννεάμηνο του 2011 κατά 60,45%, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΝΕΛ έχει ως εξής:

“Μέσα σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που μεταφέρει επί σειρά ετών εγγενείς δυσμενείς παράγοντες που αντιμετωπίζει ο Ακτοπλοϊκός κλάδος, όπου εφέτος με μια πρωτοφανή λιτότητα και συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος, αλλά και κάθετη πτώση του δείκτου καταναλωτού, η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. επέτυχε την αύξηση του κύκλου εργασιών της το διαρρεύσαν εννεάμηνο κατά 60,45%.
Μια αισιόδοξη πινελιά σε ένα πίνακα με μελανά χρώματα όπως :

-Ο ασφυκτικός κρατικός εναγκαλισμός και παρεμβατισμός
-Η εκρηκτική αύξηση των τιμών των καυσίμων
-Η αύξηση των υπολοίπων στοιχείων κόστους και των συντελεστών της παραγωγής του μεταφορικού έργου
-Ο έντονος ανταγωνισμός
-Οι επικεντρωμένες επιθέσεις και οι συνδικαλιστικές δράσεις της Π.Ν.Ο. ειδικά εναντίον της εταιρείας μας με απεργίες και στάσεις εργασίας καθώς και με κλιμακωμένη παρεμπόδιση και παρακώλυση κατά τις αναχωρήσεις των πλοίων μας,

επιτρέπουν να ατενίζουμε το μέλλον με μια δόση συγκρατημένης αισιοδοξίας.
Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών του εννεαμήνου έφτασε τα 65 εκ. € έναντι των 41 εκ. € της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.
Μόνο στην κύρια γραμμή Πειραιά – Χίου – Μυτιλήνης διακινήσαμε 245.101 επιβάτες, 36.832 Ι.Χ. και 14.842 φορτηγά, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών τόσο σε μεταφορικό έργο όσο και σε χρήματα.
Παράλληλα, οι εργώδης προσπάθειες για επέκταση και σταθεροποίηση της επιχειρηματικής δράσης, τόσο σε γραμμές του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, βοήθησαν στη επίτευξη αυτού του στόχου.

Μείωση του κόστους χρηματοοικονομικής λειτουργίας κατά 39%

Η σημαντική μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους στο διαρρεύσαν εννεάμηνο σημειώνεται ως σημαντική βελτίωση της λειτουργίας αυτής με περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης του κόστους δανειακής επιβάρυνσης.
Η Διοίκηση επικεντρώνεται συστηματικά στη σταθεροποίηση των κεκτημένων από πλευράς κύκλου εργασιών με παράλληλη μείωση του κόστους, τόσο των παραγωγικών μέσων, όσο και της Διοικητικής λειτουργίας, ώστε σύντομα να καταστεί εφικτή η μετατροπή των δεικτών με θετικό πρόσημο και να δικαιωθούν τα σταθερά αναπτυξιακά επιχειρηματικά βήματα που επέλεξε η Διοίκηση.”

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.