Νικ.Καραχάλιος: Ο ΕΟΤ θα είναι έτοιμος το 2014

Ενέργειες σταθεροποίησης και κατόπιν δράσης σχεδιάζει να υλοποιήσει ο ΕΟΤ μέχρι το 2014, σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, κ Νίκου Καραχάλιου σε συνάντηση που είχε χθες με τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Καραχάλιος, τόνισε ότι τη χρονιά που έρχεται θα γίνουν ενέργειες για σταθεροποίηση της κατάστασης καθώς επίσης και ενεργοποίηση των λειτουργιών εκείνων που θα θέσουν τον Οργανισμό σε ετοιμότητα από το 2014.

Οι διοικητικές και οργανωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον Οργανισμό θα ολοκληρωθούν τον επόμενο χρόνο και από τον Οκτώβριο του 2013 – αρχές 2014, περίοδο που η Ελλάδα θα αναλάβει και πάλι την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο ΕΟΤ θα είναι έτοιμος να επιτελέσει δυναμικά το έργο του.

Όσον αφορά τα Γραφεία ΕΟΤ εξωτερικού, πιστεύει ότι θα πρέπει να εξελιχθούν σε Γραφεία Μάρκετινγκ και όχι μόνο σημεία εξυπηρέτησης κοινού.

Ο κ. Καραχάλιος, τόνισε ότι επίσημες ανακοινώσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στον Ελληνικό τουρισμό θα γίνουν μετά τις 20 Οκτωβρίου 2012.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.