Ξ.Ε.Ε.: Στις 6 Φεβρουαρίου η 4η ετήσια Γενική Συνέλευση

Η 4η Γ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Metropolitan Expo με κεντρικό θέμα: «Τουρισμός: Σταθερή Δύναμη». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα μέλη του Ξ.Ε.Ε θα εξετάσουν την αναβάθμιση της εικόνας και της διεισδυτικότητας του ελληνικού τουρισμού και συγχρόνως την καθιέρωσή του ως υψηλή προτεραιότητα στην πολιτική και οικονομική ατζέντα της νέας κυβέρνησης της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιείται οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και απολογισμός των δράσεων του Ξ.Ε.Ε. Επίσης, θα δοθεί στη δημοσιότητα η μελέτη για το Sharing Economy (Το εύρος της επιρροής της νέας παγκόσμιας τάσης του Sharing Economy στον ελληνικό τουρισμό), ενώ για πρώτη φορά θα αναπτυχθεί στους Έλληνες ξενοδόχους η διαδικασία της κατάταξης των ελληνικών ξενοδοχείων μέσω του Ξ.Ε.Ε.

Ακολούθως θα παρουσιαστούν οι τάσεις και επιδόσεις των ελληνικών ξενοδοχείων για τη χρονιά που ολοκληρώνεται και θα ενημερωθούν οι ξενοδόχοι για τις εξελίξεις και τα προβλήματα στο χώρο του τουρισμού και της οικονομίας. Παράλληλα θα αναπτυχθούν οι εξελίξεις και οι τάσεις της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.