Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του B2B Travel Event Thessaloniki 2017

respond-on-demand-b2b-event-2017

Ολοκληρώθηκαν στις 28 Μαρτίου οι επαγγελματικές συναντήσεις του 6ου B2B Travel Event Thessaloniki 2017.

Κατά τη διήμερη διάρκεια του πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 600 ραντεβού ανάμεσα σε Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού και εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από δέκα χώρες.

Το Β2Β Travel Event Thessaloniki είναι πια θεσμός στα τουριστικά δρώμενα της χώρας, μια που οργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία Respond On Demand, και  παρουσιάζει κάθε χρόνο σημαντική αύξηση συμμετοχών αγοραστών και προμηθευτών.  Τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται στις πολυτελείς και ευρύχωρες αίθουσες του  5στερου βραβευμένου ξενοδοχείου Grand Hotel Palace.

Αμέσως μετά τη λήξη του φετινού B2B Travel Event Thessaloniki, το Respond On Demand σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας, οργάνωσε για τους συμμετέχοντες hosted buyers διήμερο ταξίδι εξοικείωσης στην πόλη της Βέροιας. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής αλλά και να πραγματοποιήσουν b2b επαγγελματικές συναντήσεις με  τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Respond On Demand από το 2009 έως σήμερα, προωθεί στοχευμένα ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις σε τουριστικά γραφεία  του εξωτερικού με παρόμοια event τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες.

Οι ημερομηνίες του B2B Travel Event Thessaloniki 2018 καθώς και οι καινοτομίες του θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.