Θα χρειαστείτε για 1 μερίδα:
140 γρ φρέσκα ζυμαρικά βρασμένα 4 λεπτά (al dente)
1 μικρό στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μικρά κομμάτια
60 gr κόκκινο λάχανο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
40 γρ λιαστές ντομάτες, κομμένες στη μέση
30 γρ τυρί φέτα, τριμμένο ή σε κύβους
Λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
40 ml λευκό ξηρό κρασί.
Οδηγίες:
Σε ένα τηγάνι, τοποθετήστε τουλάχιστον 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Ξεκινήστε σωταροντας το κοτόπουλο και την ανακατέψτε, για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέστε το λάχανο και τις ντομάτες και σοτάρετε λίγο. Ρίξτε το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να διαλυθεί και να αφήσει μια κρεμώδη σάλτσα. Προσθέστε τα βρασμένα ζυμαρικά και τα μπαχαρικά σας.
Ανακατεψτε και προσθέστε το τυρί φέτα. Ανακατέψτε μία φορά και σερβίρετε ζεστό.
Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας φρέσκα ζυμαρικά. Συνταγή και πώς να κάνετε φρέσκα ζυμαρικά: https://www.youtube.com/watch?v=3nY2R1Cd4jA