Παρουσίαση της ΑΣΤΕΚ στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το ΚΕΣΥΠ Γαλατσίου

astek-parousiasi-kysep-galatsiou-sarantopoulou

Ολοκληρώθηκε η Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το ΚΕΣΥΠ Γαλατσίου , Δ.Δ.Ε Α΄Αθήνας, που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό  Κέντρο Δήμου Γαλατσίου 6 και 7 Απριλίου για την ενημέρωση γονέων και μαθητών σχετικά με τις επιλογές που έχουν σε ό,τι αφορά στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση . Έγινε παρουσίαση 12 Πολυτεχνικών και Πανεπιστημιακών Σχολών, καθώς και 40 τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον για την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, την παρουσίαση της οποίας πραγματοποίησε η καθηγήτρια και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Σχολής, κα Ιωάννα Σαραντοπούλου.  Η αλληλεπίδραση λειτούργησε θετικά σε όλα τα επίπεδα, με τους ενδιαφερόμενους να κάνουν ερωτήσεις τόσο για τη σχολή και τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσα από αυτή, όσο και για την πόλη και τον τρόπο ζωής σε αυτήν.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η κα Σαραντοπούλου δήλωσε: “Υπάρχει πράγματι μια στροφή σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση στον τουρισμό και την επαγγελματική ενασχόληση σε αντίστοιχες επιχειρήσεις, αλλά ακόμη φοβίζει τους εν δυνάμει υποψήφιους η εποχικότητα που ακούν γενικά ότι υπάρχει στην απασχόληση.” 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.