Περιφέρεια Αττικής: Μεγάλος χορηγός στο 4ο Travel Trade Athens του Δήμου Αθηναίων

Η Περιφέρεια Αττικής, συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός, στο 4o Τravel Trade Athens που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων, στις 3 Οκτωβρίου 2016, μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), θεωρώντας ότι είναι πολύ σημαντική εκδήλωση για την τόνωση και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα και στην Αττική γενικότερα.

Στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησαν συνολικά 21 B2B συναντήσεις με επιλεγμένους εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς που συμμετείχαν στη διοργάνωση, με σκοπό την εξοικείωσή τους με την Αττική ως ξεχωριστό προορισμό, τις ομορφιές της και τις πολλαπλές  δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη, που ενδιαφέρεται για συνεδριακό τουρισμό είτε για σύντομες διακοπές, για διακοπές χαλάρωσης και ευεξίας, πολιτισμού, γαστρονομίας, ιστιοπλοΐας κ.λπ.

Στις Β2Β συναντήσεις που έγιναν, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα νησιά της Αττικής (νησιά του Αργοσαρωνικού, και στα Κύθηρα και Αντικύθηρα), καθώς και στις δυνατότητες που προσφέρει η Αττική για διακοπές όλο τον χρόνο, λόγω του ήπιου κλίματός της και της ηλιοφάνειας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.