Προβολή της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας στη Βουλγαρία

Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας,  στα πλαίσια συμμετοχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Έκθεση Τουρισμού HOLIDAY & SPA EXPO, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2012, ανέθεσε στο Respond On Demand, την οργάνωση  b2b συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες της Βουλγαρίας.

Σκοπός των συναντήσεων,  που έλαβαν χώρα την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ήταν η παρουσίαση της Λευκάδας στους Βούλγαρους επαγγελματίες του τουρισμού , ώστε να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα του νησιού.
Στους τουριστικούς πράκτορες που συμμετείχαν στην έκθεση ή επισκέφθηκαν την Ελληνική συμμετοχή,  έγινε φωτογραφική παρουσίαση του νησιού και διανεμήθηκε διαφημιστικό υλικό.
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού η ένωση ξενοδόχων Λευκάδας ήλθε σε επαφή με  περισσότερους από 25 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον προορισμό.
Την ένωση εκπροσωπούσε η κα. Άννα Μίγκου, ενώ παρευρέθηκε και ο κος Δουβίτσας Αντώνης, εκ μέρους της Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων. Η εκδήλωση αποτελεί την αφετηρία για περαιτέρω στοχευμένη προβολή της Λευκάδας στο εξωτερικό.
Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.