Προ Άθω Περιοχή: Fam Trip από Βόρεια Ιταλία & Σημαντικές συμφωνίες

16 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από τη βόρεια Ιταλία, που συνεργάζονται με το τουριστικό γραφείοTravel Design Studio, επισκέφθηκαν για τρεις ημέρες την προ του Άθω περιοχή αλλά και περιοχές γύρω από το Αριστοτελικό Βουνό, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τουριστικές δυνατότητες του προορισμού.

Το εν λόγω fam trip πραγματοποιήθηκε από τις 8 μέχρι και τις 11 Μαΐου και αποτελεί συνέχεια εκείνου που ολοκληρώθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο από τους ίδιους τους εκπροσώπους του Travel DesignStudio, οι οποίοι τότε αποφάσισαν να προβούν σε υπογραφές συμβολαίων με επιχειρήσεις της περιοχής και να συμπεριλάβουν καταλύματά της σε επαγγελματικό κατάλογο με τίτλο La Penisola Di Monte Athos.

Ο κατάλογος αυτός παρουσιάσθηκε επίσημα φέτος στη διεθνή τουριστική έκθεση ΒΙΤ και διακινήθηκε όλο το χειμώνα στην αγορά (κυρίως) της Λομβαρδίας, με αποτέλεσμα αυτό το καλοκαίρι να αναμένεται η άφιξη των πρώτων οργανωμένων ομάδων Ιταλών επισκεπτών σε ξενοδοχειακή επιχείρηση της Ουρανούπολης, ενώ αφίξεις αναμένονται στο νησί της Αμμουλιανής και στην Ολυμπιάδα.

Οι συμμετέχοντες στο fam trip, που οργανώθηκε για να ενισχύσει την πρόταση του Travel Design Studio, ακολούθησαν πρόγραμμα που συνάδει με το πρόγραμμα εκδρομών που προτείνει το προαναφερόμενο γραφείο αλλά και διαδρομές, τις οποίες οι Ιταλοί λατρεύουν να ακολουθούν και σχετίζονται με το ελληνικό καλοκαίρι και τις θεματικές αποδράσεις.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.