Σεμινάριο ΕΞΘ: «Κερδίζουμε μέσω Έκθεσης»

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης διοργάνωσε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της με θέμα «Κερδίστε μέσω Έκθεσης!».

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να ενημερωθούν οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επίσκεψή τους στην τουριστική έκθεση της επιλογής τους, με τρόπο τέτοιο, ώστε να πετύχουν το μέγιστο δυνατό όφελος για την επιχείρησή τους. 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, στο ξενοδοχείο «Egnatia Palace» δωρεάν για τα μέλη της ΕΞΘ, χάρη και στην πολύτιμη συμβολή του κυρίου Ανέστη Αναστασίου της εταιρείας συμβούλων «AA & Partners – Training.Gr», ο οποίος και παρουσίασε ενδελεχώς στα μέλη μας τους τρόπους μιας πετυχημένης παρουσίας στις τουριστικές εκθέσεις κυρίως του εξωτερικού.

Στο κάλεσμα της ΕΞΘ ανταποκρίθηκε σημαντικός αριθμός ξενοδόχων και στελεχών ξενοδοχείων της Θεσσαλονίκης. Η ΕΞΘ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εξωστρέφεια, που είναι και ένας από τους βασικούς στόχους της για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.