ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό των Τμημάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ενάντια στη συγχώνευση των Τμημάτων Τουριστικών Επιχειρήσεων και υπέρ της κατάργηση του σχεδίου ΑΘΗΝΑ τάσσεται με δηλώσεις του ο βουλευτής Μιχάλης Κριτσιωτάκης, υπεύθυνος ΕΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

 Ο κ. Κριτσιωτάκης αναφέρει ότι “η επιχειρούμενη κατάργηση της δημόσιας ανώτατης τουριστικής εκπαίδευσης, του ιστορικού τμήματος του ΤΕΙ Αθήνας συμπεριλαμβανομένου, μέσω του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» του υπουργείου Παιδείας, αποτελεί συνέχεια της υποβάθμισης των Τουριστικών Τμημάτων των ΤΕΙ – η μοναδική στην χώρα τριτοβάθμια προπτυχιακή τουριστική εκπαίδευση – που ακολουθήθηκε από προηγούμενες κυβερνήσεις, και η οποία ολοκληρώνεται τώρα με την κατάργησή τους, την μετατροπή τους σε κατευθύνσεις και την εξαφάνισή τους από το μηχανογραφικό.”

Μάλιστα τονίζει ότι οι δηλώσεις της κυβέρνησης διά στόματος υπουργού τουρισμού για ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού αποτελούν “«στάχτη στα μάτια του κόσμου» για να καλυφθεί η πολιτική ιδιωτικοποίησης των πάντων και στον τομέα του Τουρισμού.”

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.