Σύλλογος Ιαματικών Πηγών & Λουτροπόλεων Ελλάδας: Ο θεραπευτικός τουρισμός διέξοδο στην κρίση

 

«Ο θεραπευτικός τουρισμός μπορεί να αποτελέσει διέξοδο στην κρίση και πηγή ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία» υπογράμμισε στην ομιλία του στην ετήσια συνεστίαση του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, ο πρόεδρος του Ανέστης Αναστασιάδης.

Ανέφερε, επίσης, ότι το χρονικό διάστημα 2005 -2011 επισκεφτήκαν τις Ελληνικές Λουτροπόλεις 14.450.000 λουόμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην εκδήλωσε παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου από όλη την Ελλάδα.

 

Τις ευχές τους για τη συνέχιση της δημιουργικής προσφοράς του Πανελλήνιου Συλλόγου εξέφρασαν ο πρώην Υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Βάνης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανίτης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης Μιχάλης Πάππου και από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ο Αλέκος Αναστασιάδης.

Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο παρέστησαν ακόμη ο αναπληρωτής πρόεδρος Νώντας Όχουνος, οι δυο αντιπρόεδροι Χρήστος Σιδηρόπουλος και Παναγιώτης Άκογλαν, ο Γενικός Γραμματέας Αχιλλέας Μεταλούλης, ο ειδικός Γραμματέας Γεράσιμος Κιφοκέρης, ο ταμίας Γεώργιος Πλαγάκος, τα μέλη του Δ.Σ. Νίκος Ματθαίου και Φώτης Γούναρης.

Με επιστολές τους χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β Αθήνας Απόστολος Κακλαμάνης, η Βουλευτής Β Αθήνα Κατερίνα Παπακώστα και ο πρέσβης της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Διονύσιος Ζώης,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, με την ευκαιρία, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά, τις λουτροπόλεις: λουτρά Αγκίστρου Σερρών, λουτρά Λαγκαδά, λουτρά Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής, το ξενοδοχείο pozar pallas, που βρίσκεται στα λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ), τα ατμόλουτρα Αμάραντου Κόνιτσας, τα λασπόλουτρα Πικρολίμνης στο Κιλκίς, την ξενοδοχειακή μονάδα «Καλλινικός» στο Λουτρακί Αλμωπίας, τα λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ) του δήμου Αλμωπίας, τα λουτρά «Λουτράκι thermal spa» στο Λουτράκι Περαχώρας Κορίνθου, τα λουτρά Πλατυστόμου Φθιώτιδας, την ξενοδοχειακή μονάδα «Το αρχοντικό του Κωστή» στα λουτρά Αγκίστρου, καθώς και τις επιχειρήσεις, το κατάστημα ρούχων της Μαρίας Πετρίδου στο Πλατύ Ημαθίας, το αθλητικό κέντρο LOLA στην Σουρωτή, την εταιρία εξοπλισμού ξενοδοχείων SAVIL «Δημήτρης Τζημητρέας Ιωαννίδης» και «OHONOS SNACK» και τέλος τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης νερού «Σουρωτή» Α.Ε. και «Μπέλλες» για τις δεκάδες προσφορές για τη λαχειοφόρο του συλλόγου.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.