Τέλη Μαρτίου η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού NEXUS

Η  European Expo διοργανώνει την «NEXUS» – 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού (Θρησκευτικός, Πολιτιστικός, Αγροτουρισμός, Θαλάσσιος, Ορειβατικός, Περιπατητικός, Spa & wellness, Γαστρονομικός κ.τ.λ) από τις 29 Μαρτίου μέχρι και την 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο MEC ( Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο ) Λεωφ. Λαυρίου 301 Παιανίας.

Μεταξύ των εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Περιφερειών, οι οποίες μαζί με τους Δήμους, τις Ενώσεις Ξενοδόχων, τα Ξενοδοχεία, τα Επιμελητήρια, τα Ταξιδιωτικά Γραφεία, Πρακτορεία, τις Μητροπόλεις και λοιπούς επαγγελματίες του τουρισμού, αποτελούν τον βασικό κορμό της Nexus. 

Στο πλαίσιο λειτουργίας της NEXUS 2012, τo Respond On Demand, ανέλαβε τη διοργάνωση του προγράμματος πρόσκλησης και φιλοξενίας ξένων τουριστικών πρακτόρων.

Οι εκθέτες της NEXUS θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με 15-20 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν από τους διοργανωτές. Τα προκαθορισμένα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, μέσα στον εκθετήριο χώρο της NEXUS.

Οι άμεσοι και έμμεσοι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τον τουριστικό προορισμό ή την τουριστική τους επιχείρηση σε b2b προκαθορισμένες συναντήσεις τις δύο πρώτες μέρες λειτουργίας της έκθεσης. (Πέμπτη 29 και Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012).

Το Σάββατο 31 Μαρτίου, θα δοθεί η δυνατότητα και σε περιορισμένο αριθμό επισκεπτών – ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα, να συναντηθούν με 5 μόνο τουριστικά γραφεία , έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Επίσης θα προσκληθούν και εκπρόσωποι ελληνικών τουριστικών γραφείων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εκθέτες της NEXUS.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε ότι η συμμετοχή σας στην 1η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού, NEXUS 2012, θα αποδώσει τα μέγιστα, προσφέροντας σας μία ευκαιρία για αποτελεσματικές συνεργασίες.

Στόχος της Nexus είναι να προσελκύσει το ευρύ κοινό το οποίο παραδοσιακά , εκείνη την εποχή προγραμματίζει τις πασχαλινές και καλοκαιρινές διακοπές. Για αυτό το λόγο η διοίκηση της European Expo αποφάσισε για την Nexus 2012 η είσοδος να είναι ελεύθερη για εμπορικούς επισκέπτες και ευρύ κοινό.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.