ΤΒΕΧ 2014: Η μεγαλύτερη συνάντηση ταξιδιωτικών συγγραφέων και μπλόγκερς παγκοσμίως

Η Αθήνα επελέγη ως ο τόπος διοργάνωσης της διεθνούς ετήσιας συνάντησης ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, TBEX 2014, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2014.
Πρόκειται για μία από τις πλέον περιζήτητες αλλά και απαιτητικές διοργανώσεις της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η οποία συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 bloggers, writers, content creators/ contributors καθώς και παράγοντες και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς με έντονη δραστηριότητα στα social media, από όλον τον κόσμο.
Το TBEX διαρκεί τρείς μέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων πραγματοποιείται σειρά συναντήσεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης ειδικών και προσωπικοτήτων και η όλη διοργάνωση πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με επίκεντρο τον προορισμό που το φιλοξενεί.
Ως χώρος διοργάνωσης του TBEX έχει επιλεγεί το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών) και ήδη, το ACVB έχει προχωρήσει στον λεπτομερή σχεδιασμό της διοργάνωσης καθώς και στην εκπόνηση του προγράμματος φιλοξενίας και παράλληλων εκδηλώσεων.

Το ΤΒΕΧ υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού – ΕΟΤ.

Η επιλογή της Αθήνας ως διοργανώτριας πόλης έγινε μετά από συντονισμένη και μεθοδική προσπάθεια του δήμου Αθηναίων και του Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB) της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ),

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.