Τ.Καραπαναγιώτη: Η Ελλάδα είναι καθόλα έτοιμη να υποδεχτεί τουρίστες

“Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό, αυτή τη στιγμή, να αναδείξουμε ότι η χώρα μας είναι καθ’ όλα έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους”, τόνισε  η Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Τατιάνα Καραπαναγιώτη μετά τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό, κ. Παναγιώτη Πικραμμένο.

Η  Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού τόνισε ότι “Οι τουριστικές υποδομές είναι υψηλής ποιότητας και οι τιμές συνεχίζουν να είναι ανταγωνιστικές. Συντονισμένα, το Κράτος, οι επιχειρηματίες και οι πολίτες της χώρας μας είναι έτοιμοι να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες που θα έρθουν και φέτος για να απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία, τον φυσικό και πολιτιστικό μας πλούτο.”

Τις προηγούμενες μέρες η Υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους των τουριστικών φορέων (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων-ΣΕΤΕ, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας-ΞΕΕ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων-ΠΟΞ, Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής-ΕΞΑΑ, Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων-HATTA), από τους οποίους ενημερώθηκε αναλυτικά για την τρέχουσα κατάσταση και τις προβλέψεις για την τουριστική κίνηση εν’ όψει της θερινής τουριστικής περιόδου, ενώ παράλληλα, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΤ.

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.