Το Εμπορικό Τμήμα της Γαλλικής Πρεσβείας-UBIFRANCE σε συνεργασία με το ξενοδοχείο SOFITEL και το Ελληνογαλλικό Λύκειο Eugène Delacroix διοργανώνει το 2ο φεστιβάλ γαλλικής γαστρονομίας από τις 21 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου 2012.
Το φεστιβάλ, που τελεί υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας , απευθύνεται σε ιδιώτες, επαγγελματίες αλλά και σε νέους που επιθυμούν να γνωρίσουν τους ανθρώπους, τα προϊόντα και τη κουλτούρα γύρω από τη γαλλική γαστρονομία(www.sogallika.com). Μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ το γραφείο μας, σε συνεργασία με τους ανωτέρω φορείς, οργανώνει ένα σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, που απευθύνεται στους επαγγελματίες, αλλά και στο πλατύ κοινό. Θα κληθούν οι μεγαλύτεροι εκπρόσωποι της διεθνούς υψηλής ζαχαροπλαστικής.
Πρώτος θα είναι ο διάσημος Gilles Marchal, που διετέλεσε για χρόνια chef pâtissier στο Hotel de
![]() |
Gilles Marchal |
Crillon, στο Plaza Athénée, στο Hotel Le Bristol, καθώς επίσης διευθυντής δημιουργίας του διάσημου οίκου La Maison du Chocolat. Ο Gilles Marchal θα δώσει επίδειξη της εκπληκτικής του ικανότητος ως δημιουργού, μιλώντας ταυτόχρονα για την εμπειρία του.
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Sofitel, την Τετάρτη 20/6/2012, από 17.00 έως 20.00, και η τιμή κατ’ άτομο είναι 60€. Σε περίπτωση ομαδικής κράτησης και εξόφλησης (άνω των 15 ατόμων), θα γίνει έκπτωση 10%.