Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου: Εκδηλώσεις 2-3 Μαρτίου

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων που διεξάγονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, έχουν προγραμματιστεί δυο εκδηλώσεις, σε διεθνές και πανελλήνιο επίπεδο, για το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Μαρτίου 2013.

Ειδικότερα, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00π.μ., θα διεξαχθούν οι Διεθνείς Αγώνες FIS-MASTERS με γιγαντιαία κατάβαση στην κεντρική πίστα και απονομή Κυπέλλου στο νικητή. Ο Αγώνας FIS Masters διοργανώνεται σύμφωνα με τον Διεθνή Κανονισμό Αγώνων FIS Masters και τους Κανόνες FIS Masters Αλπικού Σκι.

Αντίστοιχα, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00π.μ. θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες MASTERS, με κατάβαση στην κεντρική πίστα και ελεύθερη συμμετοχή. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων διοργανώνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Φίλων της Χιονοδρομίας (Παλαίμαχων Αθλητών και Στελεχών και Λοιπών Αθλουμένων).

Οι επισκέπτες του ΕΧΚΣ, έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στο SNOWCARD CLUB και να αποκτήσουν την SELI SNOWCARD!!!

Η SELI SNOWCARD δίνει την δυνατότητα στους κατόχους της να προαγοράζουν online τα εισιτήρια τους και να αποφεύγουν τις ουρές στα ταμεία, ανεβαίνοντας απευθείας στα lifts, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο, χρόνο στην απόλαυση, αλλά και στις προσφορές/εκπτώσεις των συνεργαζόμενων με το ΕΧΚΣ εμπορικών επιχειρήσεων.

 

Μοιραστείτε τα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.