Εκδηλώσεις

100% Hotel Show 2019: O Giulio Cappellini συναντά Έλληνες Αρχιτέκτονες και Ξενοδόχους

cappellini-100-hotels-show

Ο διεθνούς φήμης Designer, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Workshop Stage του 100% Hotel Show με την υποστήριξη της RICHE, σε ένα “Inspirational Talk” σε σχέση με το βιβλίο του “The Cappellini Method”

Το Workshop Stage του 100% Hotel Show, φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα του Design, τον Giulio Cappellini, σε ένα διαφορετικό Workshop με την υποστήριξη της RICHE. Το ιδιαίτερο αυτό event έχει ως στόχο να εμπνεύσει το Ξενοδοχειακό και Αρχιτεκτονικό κοινό για το Design και την Καινοτομία, ενώ παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συναντηθεί με τον διεθνούς φήμης Designer. Ο Giulio Cappellini, καλλιτεχνικός διευθυντής του ομώνυμου Brand επίπλου, θα συνομιλήσει με το κοινό της έκθεσης με κύριο άξονα το νέο του βιβλίο “The Cappellini Method”, αποκαλύπτοντας τμήματα από το συναρπαστικό του περιεχόμενο.

 Το “The Capellini Workshop” συμπεριλαμβάνει:

  • Design, Architecture & Hotels: Η οπτική του GiulioCapellini για την Αρχιτεκτονική και τα Ξενοδοχεία.
  • “The Cappellini Method”: Πτυχές από το νέο του βιβλίο και ιδέες για το πώς να το εφαρμόσετε.
  • 5 Design Questions: Πέντε επιλεγμένες ερωτήσεις στον Giulio Capellini για το μέλλον του Hospitality Design.

Το εναλλακτικό αυτό Workshop του 100% Hotel Show συνδιοργανώνεται με την εταιρεία RICHE, η οποία εκπροσωπεί σε αποκλειστικότητα το ομώνυμο brand επίπλου στην Ελλάδα, ενώ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί στο κέντρο κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση “ΕΣΤΙΑ”, με σκοπό τον εξοπλισμό της 4ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ατόμων με νοητική υστέρηση.

Το “Capellini Workshop” πραγματοποιείται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 14:00 στο κεντρικό Workshop Stage του 100% Hotel Show.

Μοιραστείτε τα νέα

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.